לחם שיפון פומפרניקל
לחם שיפון פומפרניקל הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-200 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים חמים, אבקת קפה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיפון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מרכיבים לתוך המחבת של מכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן. בחר מחזור מחיטה מלאה והתחל.
לאחר העלייה הראשונה, להסיר את הבצק מהמכונה. צורה, ולמקם לתוך מחבת כיכר 9x5 אינץ משומנת קלות. כיסוי, ולתת לעלות במשך 1 שעה.
אופים ב 350 מעלות C (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
הסר מהתנור, ולתת מגניב לפני חיתוך.