לחם שמרים דלעת מסתחרר
לחם שמרים דלעת הסתחרר עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 32 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמרים, שמן קנולן, צימוקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם דלעת מסתחרר נוטלה, לחם שמרים דלעת, ו לחם שמרים דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מלא, שיבולת שועל, סוכר חום, תבלין פאי דלעת, מלח, סוכר ושמרים. מקציפים במים חמים, דלעת, רסק תפוחים ושמן רק עד לחות.
מוסיפים ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר לכל מטרה ליצירת בצק יציב.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים.
מגלגלים כל מנה ל -18 אינץ'. איקס 9-אין. מלבן; מברשת עם חמאה כדי בתוך 1/2 ב. של קצוות.
שלב סוכר חום וקינמון; מפזרים מעל בצק.
להפשיל ג ' לי רול בסגנון, החל בצד קצר; קמצוץ התפר לאטום.
מקום התפר בצד למטה בשני משומן 9-ב. איקס 5-אין. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55-65 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.