לחם שקדים קלוע עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הלחם שלך. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 16 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 171 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לך רוזמרין, חלב חם, מיורן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טבעת שקדים קלועה, לחם קלוע, ו לחם פסטו קלוע.
הוראות
1
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים; מניחים בצד. בקערה גדולה, לשלב חמאה, מלח וחלב. מערבבים פנימה תערובת שמרים, 2 כוסות קמח, עשבי תיבול ו -2 כפות שקדים. מקציפים עד לערבוב טוב. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)