לחם תאריך
לחם תאריך הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 177 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סודה לשתיה, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם תאנים, & לחם תאנים, ו לחם אגוזים תאריך (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 3 החומרים הראשונים בקערה גדולה; מכסה תערובת תאריך, ולתת לעמוד 24 שעות.
מעיל 2 (8 x 4 אינץ') מחבתות עם ספריי בישול, ואבק כל מחבת עם 2 כפיות קמח.
מוסיפים את הסוכר, החמאה, הוניל והביצה עד כה. כף קלה 2 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מוסיפים קמח ומלח לתערובת תאריך, ערבוב רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב את הכיכרות 10 דקות מחבתות על מתלה תיל.
הסר כיכרות מן המחבתות, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.