לחם תירס דרום-מערבי עם מים חמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל דרום מערב חם לחם תירס. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. אם יש לך חצי חצי, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחם תירס במים חמים, לחם תירס דרום-מערבי, ו סלט לחם תירס דרום-מערבי.
הוראות
מערבבים את קמח התירס ואת הבא 3 מרכיבים בקערה; מערבבים חצי וחצי ו 1 כף שמן. בהדרגה להוסיף מים רותחים, ערבוב עד הבלילה היא עקביות של שיבולת שועל. מערבבים בפלפל jalapeo, גבינה, תירס וכוסברה.
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' למחבת כבדה גדולה; מקום מעל חום בינוני-גבוה. סקופ הבלילה לתוך 1/4 כוס למדוד; ירידה לתוך שמן חם, ומטגנים, בקבוצות, 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
מסננים היטב על מגבות נייר.
הערה: אבן הקרקע (קרקע צפופה) קמח תירס דורש יותר נוזלי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS