לחם תירס הטוב ביותר אי פעם-מלית נקניק
. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: מלית לחם תירס נקניק, לחם תירס ומילוי נקניק, ו נקניקיית לחם תירס מלית.
הוראות
יום לפני שאתה רוצה לעשות את המילוי, לאפות את הלחם תירס לערבב על פי הוראות החבילה, להסיר אותו מהמחבת, לכסות בקלילות עם מטלית, ולהשאיר אותו להתייבש בן לילה. לקרוע את הלחם לחתיכות ולהשאיר אותו לילה להתייבש.
כ 1/2 שעה לפני ההגשה, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ומשמנים צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
מניחים את הנקניק למחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הנקניק, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא השחמה, 8 עד 10 דקות. מערבבים את הסלרי והבצל, ומבשלים עד הבצל שקוף, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות. מוסיפים את המרווה.
תקרע ותתפורר לחם התירס לקערה גדולה. חותכים את הלחם לחתיכות 1/2 אינץ', ומערבבים אותו קלות עם לחם התירס.
יוצקים את החמאה המומסת, מערבבים לשלב, ומערבבים קלות בתערובת הנקניקיות.
לטאטא את מרק העוף עם הביצים, ומערבבים לתוך תערובת לחם התירס.
מניחים את המילוי לתבנית אפייה מוכנה, מכסים בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבושל דרך וחם, כ -30 דקות. לחשוף את המנה ולחזור לתנור לאפות עד העליון הוא השחמה קלות, על 10 דקות יותר.