קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לחם תירס הטוב ביותר אי פעם-מלית נקניק

לחם תירס הטוב ביותר אי פעם-מלית נקניק
. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: מלית לחם תירס נקניק, לחם תירס ומילוי נקניק, ו נקניקיית לחם תירס מלית.

הוראות

1
יום לפני שאתה רוצה לעשות את המילוי, לאפות את הלחם תירס לערבב על פי הוראות החבילה, להסיר אותו מהמחבת, לכסות בקלילות עם מטלית, ולהשאיר אותו להתייבש בן לילה. לקרוע את הלחם לחתיכות ולהשאיר אותו לילה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לחם תירסתערובת לחם תירס
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
כ 1/2 שעה לפני ההגשה, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ומשמנים צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את הנקניק למחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הנקניק, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא השחמה, 8 עד 10 דקות. מערבבים את הסלרי והבצל, ומבשלים עד הבצל שקוף, ערבוב מדי פעם, כ 8 דקות. מוסיפים את המרווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תקרע ותתפורר לחם התירס לקערה גדולה. חותכים את הלחם לחתיכות 1/2 אינץ', ומערבבים אותו קלות עם לחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את החמאה המומסת, מערבבים לשלב, ומערבבים קלות בתערובת הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
לטאטא את מרק העוף עם הביצים, ומערבבים לתוך תערובת לחם התירס.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מניחים את המילוי לתבנית אפייה מוכנה, מכסים בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש עד המילוי מבושל דרך וחם, כ -30 דקות. לחשוף את המנה ולחזור לתנור לאפות עד העליון הוא השחמה קלות, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ