לחם תירס סלסה הפוך
המתכון הפוך סלסה Cornbread יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, מרתה buttermilk עצמי עולה ארוחה תירס תערובת, מלח שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו נקניק ופלפל הפוך לחם תירס, לחם תירס סלסה, ו סלסה-הודו תבשיל לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת ברזל יצוק 10 1/2 אינץ ' על חום בינוני עד חם.
מוסיפים את בשר בקר טחון, בצל, אבקת צ ' ילי, מלח ושום; מבשלים עד שהבשר אינו ורוד יותר, ערבוב לעתים קרובות פירוק כל גושי בשר.
הסר את תערובת הבשר מהמחבת לקערה.
מניחים את הפעמון מצלצל בשכבה אחת בתחתית המחבת. כפית את תערובת הבשר על הטבעות.
הפוך את הציפוי: מערבבים יחד את תערובת ארוחת התירס, גבינה, סוכר, סלסה, חלב, 3 כפות שמן, וביצה בקערה בינונית; מערבבים עד מעורבב היטב.
מורחים את הבלילה באופן שווה על תערובת הבשר במחבת.
אופים עד חום זהוב, 32 עד 38 דקות.
מניחים צלחת הגשה על המחבת; בזהירות להפוך ולהסיר את המחבת.
חתוך לפלחי ובזהירות להפוך כל טריז במהופך על צלחת הגשה.