לחם תירס עם עגבניות טריות ומוצרלה
לחם תירס עם עגבניות טריות ומוצרלה עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה בגודל 2 אינץ', פטרוזיליה, חלב חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט תירס מוזהב עם עגבניות, מוצרלה ובזיליקום טרי, פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה, ו ספגטי תירס עם תירס בגריל טרי ומוצרלה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°. חמאה 9x9x2 אינץ תבנית אפייה.
לטאטא 1 1/2 כוסות קמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה כדי להתמזג היטב.
מערבבים קוביות מוצרלה ונותר 1 כף קמח בקערה קטנה; לזרוק למעיל.
לטאטא חלב חמאה, ביצים, שמן זית ופטרוזיליה איטלקית קצוצה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח ומערבבים רק כדי לשלב (לא overmix).
מפזרים קוביות מוצרלה ועגבניות חתוכות לקוביות על הבלילה; מערבבים בעדינות רק כדי להפיץ באופן שווה.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים לחם תירס עד תחילת חום על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 22 דקות.
העבר מחבת למדף. לחם מגניב 15 דקות.
חותכים לריבועים או פלחי ומגישים חמים.