לחם תירס, פקאן, בצל ממולא חזיר מלח
לחם תירס, פקאן, ובצל ממולא חזיר מלח יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם פקאן, בצל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו לחם תירס-צלעות חזיר ממולאות, חזיר צלוי אבודו עם בצל ממולא אסקוויט, ו משמש-פקאן ממולא בשר חזיר Tenderloins (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. חותכים ישבנים (קצה השורש) את הבצל כדי לייצב אותם. (היזהר שלא לחתוך חור דרך הבסיס.) חותכים את שליש העליון של בצל וזורקים. לקלף בצל.השתמש כפית לרוקן את הבצל, להסיר על 3/4 של החלק הפנימי ולהשאיר 2 עד 3 שכבות חיצוניות ללא פגע. לגרד את החלק הפנימי של הבצל כפי שהיית בעת ביצוע ג'ק-o' - פנס, כך קליפות הבצל הם עובי אפילו לאורך כל הדרך. (שמור את מרכז הבצל לשימוש נוסף.)
מניחים קליפות בצל בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ', נקודה עם חמאה, ומתבלים היטב עם פלפל שחור טחון טרי, מלח ופלפל קאיין.
מוסיפים 1/2 כוס של מרק העוף ומניחים בתנור כדי לצלות, מתבלים מדי פעם על ידי כפית את הנוזל על הבצל, עד במכרז לחלוטין, כ 40 דקות. (אם עושים קדימה, להסיר את הבצל מתבנית האפייה, לנקז את הנוזל, לכסות, לקרר עד מוכן לשימוש.) לשים בצל בצד.בינתיים, לעשות את המילוי: להביא סיר קטן של מים לרתיחה על חום גבוה, להוסיף חזיר מלח, blanch במשך 2 דקות, לנקז היטב, ולהניח בצד.
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר גדול עם תחתית כבדה עם מכסה הדוק מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים חזיר לבן ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות. מערבבים שום jalapeño ומבשלים עד חום זהוב, על 3 דקות.
מוסיפים פקאנים וטוסט עד השחמה; מערבבים לחם תירס ומבשלים עוד 5 דקות או עד מחומם לחלוטין. מתבלים עם פלפל שחור טחון טרי ומוסיפים מרק עוף שנותר.
הסר את המחבת מחום ומערבבים היטב.מחלקים מלית בין בצל מטוגן (למלא אותם לחלוטין) ואופים עד מחומם דרך, על 10 דקות. (
מקום שנותר מלית במחבת כיכר חמאה ואופים לצד בצל עד מחומם היטב.)