לחם תירס-רוטב צ'וריסו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל דרומי. נסו להכין חבישת לחם תירס-צ'וריסו בבית. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 206 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי מרווה טריים, קוביות קרח, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: רוטב צ'וריסו לחם תירס, רוטב צ'וריסו חריף לחם תירס, ו רוטב לחם תירס עם צ'וריסו ותפוחים.
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ 'מעל חום בינוני, מערבבים צ' וריסו עד מתפורר ושחמה (להשאיר כמה חתיכות גדולות), על 5 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
החזירו את המחבת לחום בינוני-גבוה והוסיפו חמאה. כאשר נמס, מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושום. מערבבים עד ירקות משחימים קלות, על 10 דקות.
מוסיפים כוסברה, טימין, אורגנו ומרווה; מערבבים עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים צ ' וריסו ו 2 מרק עוף כוסות ומבשלים רק עד רותחים.
בקערה גדולה, לשלב קוביות לחם תירס ותערובת ירקות-צ ' וריסו. מערבבים עד רטוב באופן שווה, תיבול לטעום עם מלח ופלפל. אם התערובת יבשה מדי לטעמך, להרטיב עם מרק עוף נוסף 1/2 כוס. כפית לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מכסים ואופים בתנור 450 במשך 10 דקות; לחשוף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא השחמה והרוטב מחומם דרך, 10 עד 15 דקות יותר.