לחם תפוחים מתובל
לחם תפוחים מתובל הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. ללחם הזה יש 543 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: רסק תפוחים מתובל, רסק תפוחים מתובל, ו רסק תפוחים מתובל Raw.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב את רסק התפוחים, סוכר, שמן, ביצים וחלב; לנצח היטב. לנפות את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, allspice ומלח; מערבבים עד חלקה. מקפלים בפקאנים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי.