לחם תפוחים עם פרלין הוא לחם שמגיש 16. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 285 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קמח, מלח, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו די גרועה. נסו פרלין-לחם תפוחים, לחם פרלין תפוחים, ו לחם תפוחים מזוגג פרלין עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בקערה אחרת מקציפים את הסוכר, השמנת החמוצה, הביצים והווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים לתערובת קמח רק עד לחות. מקפלים פנימה תפוחים ו -1 כוס פקאן.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
דבש הדרים
לשימור,
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 50-55 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
5
בסיר קטן שלבו חמאה וסוכר חום. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד כדי להמיס סוכר; להרתיח במשך 1 דקה. כף מעל לחם.