לחמניות אגוז דובדבן
ביסקוויטי אגוזים דובדבנים יכולים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", דובדבנים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו לחמניות דובדבן-אגוז עם לימון, לחמניות דובדבן-אגוז עם לימון, ו לחמניות אגוז דובדבן: אופים את ארוחת הבוקר בקיץ שלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191° ומניחים מתלה באמצע.קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
בקערה קטנה, לשלב את הקרם ווניל ולהניח בצד. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, דובדבנים, אגוזי מלך, סוכרים, אבקת אפייה, ומלח.
להקציף במשך כ -10 שניות; להפריש.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות, ולאחר מכן לחתוך את החתיכות לתערובת הקמח באמצעות האצבעות, מזלג, או מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה להגדיר על מהירות נמוכה. לאחר הקמח והחמאה מצטברים יחד כאשר צבט, מוסיפים לאט את תערובת השמנת קצת בכל פעם תוך כדי הפיכת הבצק. עצור כאשר הבצק יוצר בקלות כדור-ייתכן שלא יהיה צורך להשתמש בכל הקרם.
הבצק צריך להרגיש אור ובקושי לח.
מניחים קומץ על מקומח קל פני השטח כדי לעצב לתוך מרובע 4 אינץ 'על 3/4 אינץ' עבה.
חותכים את הריבוע מפינה לפינה פעמיים כדי להפוך ארבעה משולשים. חזור עם הבצק שנותר לעשות כמה שיותר ביסקוויטים ככל האפשר.
מערבבים את הביצה, קירש, אם משתמשים, וניל בקערה קטנה.או להטביע במהירות כל לחמניה בכביסה או להשתמש במברשת מאפה כדי לטבל את החלק העליון ואת הצדדים.
מניחים את הלחמניות על גיליון האפייה מוכן ומפזרים את צמרות עם סוכר turbinado וקמצוץ זעיר של מלח ים.
אופים במשך כ 15 דקות, או עד הלחמניות משחימים קלות על הצדדים וזהב על פני החלק העליון. מגניב על מדפים במשך 5 דקות לפני ההגשה.