קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות אגוז חמוציות

לחמניות אגוז חמוציות
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 283 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי אגוזי מלך, ביצה, סוכר חום זהוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות חמוציות, לחמניות חמוציות ואגוזים, ו לחמניות פקאן חמוציות.

הוראות

1
מערבבים אגוזים במחבת יבשה מעל בינוני heatuntil קלוי, על 5 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים 3 1/2 כוסות קמח לחם ו next3 מרכיבים בקערה של standmixer חובה כבדה מצויד מצורף ההנעה. Warmilk בסיר קטן מעל חום נמוך untilinstant-לקרוא מדחום מוכנס intomilk רושמים 35°.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
להוסיף שמן; להסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
מוסיפים תערובת חלב וביצה 1 לתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
5
מערבבים על מהירות נמוכה עד צורות כדור גס רטוב, על 1 דקה.
6
להוסיף אגוזים וקרנברי. החלף מצורף משוט onmixer עם קרס בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגוזיםאגוזים
7
מערבבים את הבצק במהירות נמוכה עד חלק, אלסטי, וירידלאקי, הוספת קמח נוסף על ידי כף פולסים הדרושים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
להעביר doughto משטח משוריין; ללוש 2 דקות.
9
שמן קל קערה גדולה. צורה doughinto כדור; מקום בקערה מוכנה, הפיכת מעיל עם שמן. מכסים בניילון נצמד; מספיק לעלות בטמפרטורת החדר עד כמעטכפול בנפח, 1 3/4 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
10
קו גדול מסגרת אפייה גיליון עםנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
להעביר בצק משטח משוריין; לחלק 12 equalpieces. באמצעות יד cupped, רול ו rotate1 חתיכת בצק בחוזקה על משטח עבודה חתיכת untildough קופץ לתוך כדור עגול יד assmooth חפת, על 6 סיבובים. (זה יעשה כדור בצק חלק ככל האפשר;במידת הצורך, לנגב משטח עבודה עם מגבת נייר כדי לעזור ליצור המתיחה.) Repeatwith חתיכות בצק שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
12
העברת לחמניות לתבנית אפייה מוכנה, מרווחים זה מזה. ספריי לחמניות עם ספריי לא. לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; זריחה בטמפרטורת החדר עד 1 1/2 גודל timesoriginal, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
13
מברשת רולסווית ביצים זיגוג; מפזרים סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
זיגוגזיגוג
ביצהביצה
14
תעלה עוד 15 דקות.
15
בינתיים, מתלה עמדה במרכז ארוגים מחממים עד 218°.
16
מקום לחמניות בתנור; להפחית את הביוץספרטורה ל 204° ואופים 7 דקות.לסובב גיליון אפייה; אופים לחמניות עד זהבומעט מוצק לגעת, על 8 minuteslonger. מגניב לגמרי על המדף. לעשות קדימה: לעטוף בנייר כסף, ולאחר מכן לצרף שקית resealableplastic להקפיא עד 2 שבועות.הפשרה מתגלגלת בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם מחדש לחמניות עטופות בנייר כסף ב350 ovenabout 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
17
* סוכר הנקרא גם turbinado או demerara; זמין ברוב הסופרמרקטים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
18
בתיאבון