לחמניות דביקות
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. אם 27 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות דביקות יכול להיות נהדר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, פודינג וניל ומילוי עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לחמניות דביקות, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום, תערובת פודינג (יבש), חמאה, חלב וקינמון; להפריש.
ממיסים שמרים במים חמים בקערה בינונית. מערבבים בתערובת ביסקוויק עד לצורות בצק רכות.
מניחים את הבצק על פני השטח היטב מאובק עם תערובת ביסקוויק. ללוש כ 20 פעמים או עד חלקה.
מפזרים תערובת ביסקוויק נוספת (עד 1/4 כוס) אם הבצק דביק מדי.
מגלגלים בצק למלבן 15x9 אינץ'.
מורחים שלושה רבעים מתערובת הפודינג על הבצק.
להפשיל בחוזקה, מתחיל בצד 15 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום היטב.
התפשטות תערובת פודינג נותרת באופן שווה במחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ'.
מפזרים אגוזי פקאן באופן שווה על תערובת במחבת.
מניחים פרוסות מעט בנפרד במחבת. לכסות ולתת לעלות במקום חם 25 עד 30 דקות או עד כפול.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב. מיד להפוך את המחבת במהופך על צלחת הגשה חסינת חום.