קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות9
ציון בריאות0
מגזין

לחמניות דביקות

לחמניות דביקות
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. אם 27 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות דביקות יכול להיות נהדר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב, סוכר חום, פודינג וניל ומילוי עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לחמניות דביקות, לחמניות דביקות, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר חום, תערובת פודינג (יבש), חמאה, חלב וקינמון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
ממיסים שמרים במים חמים בקערה בינונית. מערבבים בתערובת ביסקוויק עד לצורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הבצק על פני השטח היטב מאובק עם תערובת ביסקוויק. ללוש כ 20 פעמים או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מפזרים תערובת ביסקוויק נוספת (עד 1/4 כוס) אם הבצק דביק מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מגלגלים בצק למלבן 15x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מורחים שלושה רבעים מתערובת הפודינג על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
להפשיל בחוזקה, מתחיל בצד 15 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים ל 9 פרוסות.
9
התפשטות תערובת פודינג נותרת באופן שווה במחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מפזרים אגוזי פקאן באופן שווה על תערובת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים פרוסות מעט בנפרד במחבת. לכסות ולתת לעלות במקום חם 25 עד 30 דקות או עד כפול.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחממים תנור ל 375ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב. מיד להפוך את המחבת במהופך על צלחת הגשה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
תנו לפאן להישאר דקה אחת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף