לחמניות חמוציות לחג המולד
המתכון לחמניות חמוציות חג המולד יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. לחם זה יש 172 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 30. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן צמחי, חמוציות, סירופ תירס וקליפת לימון. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 12%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות עץ חג המולד קינמון חמוציות, לחמניות עץ חג המולד, ו עץ חג המולד לחמניות מתוקות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1-3 / 4 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר מחממים חלב ושמן ל -120 מעלות -130 מעלות.
מוסיפים לחומרים היבשים; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצה; מקציפים היטב.
מוסיפים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר קטן; מערבבים פנימה סוכר חום וסירופ תירס.
מורחים לשניים משומנים 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות; מניחים בצד.
שלב חמוציות, אתרוג, אגוזי פקאן וקליפת לימון; מפזרים מעל תערובת סוכר חום.
אגרוף בצק כלפי מטה; הופכים למשטח מקומח קלות. מחלקים ל -30 חלקים; מגלגלים כל חלק ל-1-1/2 אינץ'. כדור. בקערה קטנה שלבו סוכר וקינמון.
מניחים חמאה מומסת בקערה אחרת,
מגלגלים כל כדור בחמאה, ואז בסוכר קינמון.
מניחים 15 כדורים בכל תבנית. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
אופים בחום של 375 למשך 22-27 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שהופכים לצלחות הגשה.