מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1089 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לכם רוטב צ'ילה תאילנדי, מים, גבעולי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טופו המשי ומרק edamame של אנדריאה נגויין, טופו לבן, שומשום וסלט ירקות של אנדריאה נגויין, ו Sag Soy Paneer של אנדריאה Nguyen (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את גבעולי הכוסברה והמים בסיר. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות.
בינתיים, להשתמש במעבד מזון קטן לטחון את השום, צ ' ילי ומלח למרקם גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מסננים את נוזל הכוסברה דרך מסננת רשת. תמדוד את הנוזל. אתה צריך בערך 1 3/4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
העברה לסיר, רצוי רדוד, אחד רחב.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
יוצקים באותה כמות של חומץ כמו שיש לך של נוזל כוסברה. מערבבים את הסוכר ואת התערובת של צ ' ילה ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
מיץ לימון, אופציונלי
8
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד נפח מופחת בחצי; כמות הזמן זה לוקח תלוי בגודל של הסיר שלך. הרוטב המתקבל צריך להיות עבה מעט. מעיל האחורי של כף ולהפעיל את האצבע דרכו; הקו צריך להחזיק רק כמה שניות. הרוטב יעבה יותר ויתרכז בטעם במהלך הקירור.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מהחום והניח בצד, חשוף, להתקרר לחלוטין. השתמש מיד או להעביר לצנצנת ומקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
1
חותכים את חציית טופו ל 2 בלוקים, ולאחר מכן לחתוך כל חציית בלוק לתוך 6 גפרורים גושי, כל כ 1 1/2 אינץ 'על ידי 2 אינץ ' על ידי 1/2 אינץ'. שים את כל 12 חתיכות של טופו בקערה. ממיסים 1 1/2 של כפיות מלח במים החמים, ואז לשפוך על טופו כדי לכסות. להפריש במשך 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את רוטב צ ' ילה המתוק התאילנדי עם רוטב סויה. להזמין 2 עד 3 כפות של אותו בצלחת או צלחת קטנה, כי אתה יכול מאוחר יותר להטביע את טופו לתוך. הגדר aside.In מעבד מזון קטן, לטחון את הבוטנים, סוכר חום, וקמצוץ של מלח למרקם של קמח תירס גס. (או, להשתמש מרגמה ועלי.)
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
לפני טיגון טופו, להביא סיר מים לרתיחה לחמם את הלחמניות. קו 2 מגשי קיטור עם נייר קלף ולהוסיף את הלחמניות. אדים את הלחמניות על מים רותחים בעדינות עד רך, רך, וחם למגע, על 5 דקות. כבה את החום אבל לשמור על המכסה על מנת להבטיח כי לחמניות להישאר רך וחם.
בינתיים, חום 1 אינץ ' של שמן בווק או בסיר על חום גבוה בין 360° ו 188°. כמו השמן מתחמם, כתם לחות עודפת מן הטופו. בגלל עמילן יכול להפוך דביק אם הוא יושב יותר מדי זמן על טופו, לחכות עד טמפרטורת השמן מתקרב340 לפני dredging כל פיסת טופו בעמילן תפוחי אדמה מעיל היטב. לנער את העמילן עודף, ואז להפריש על צלחת ליד התנור.כאשר השמן מוכן, מטגנים את הטופו ב 2 או 3 קבוצות, מחליקים את החלקים לתוך השמן, ואז בעדינות ערבוב עם מקלות אכילה או רחפן לטגן באופן שווה ולמנוע מהם דבק. הם צריכים להיות פריכים מאוד לאחר 2 עד 3 דקות. זה בסדר אם הם מקבלים רק קצת זהב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
סוכר אדום גס
רוטב סויה 1 כף שומשום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
20 תותים טריים, ללא קליפה
Skimmer
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מסננים את הטופו המטוגן על מגבת נייר. להחזיר את השמן לטמפרטורה לפני טיגון אצווה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
עבור כל לחמניה, לחץ על צד אחד של חתיכת טופו לתוך הצלחת של רוטב צ ' ילה מתוק, ואז לשים את טופו לתוך הלחמנייה, בצד sauced למטה. כפית על 1 כפית רוטב על גבי טופו, ולאחר מכן להוסיף קומץ של כוסברה, ואז על 3/4 כפית בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)