לחמניות כרוב ממולא שעורה עם צנוברים ודומדמניות
אם יש לך חומץ סיידר, מלח, דומדמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עלי ענבים ממולאים בצנוברים, דומדמניות וצימוקים זהובים, כרוב ממולא עם ריקוטן וצנוברים, ו כדורי בשר עם דומדמניות וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
ראש כרוב קיטור 8 דקות; מגניב מעט.
הסר 16 עלים מראש כרוב; להשליך כרוב שנותר.
חותכים חלק מורם של הווריד המרכזי של כל עלה כרוב( לא לחתוך את הווריד); להגדיר עלים כרוב גזוז הצידה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מכסים ומבשלים 6 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום; מערבבים בשעורה ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך פטרוזיליה). מערבבים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
מניחים עלי כרוב על משטח שטוח; כפית על תערובת 1/3 כוס שעורה למרכז של כל עלה כרוב. מקפלים בקצוות של עלים על תערובת שעורה; להפשיל. סדר לחמניות כרוב בתחתית תנור חשמלי איטי 5 ליטר.
שלב את הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל, מיץ תפוחים, חומץ ועגבניות; לשפוך באופן שווה על לחמניות כרוב. מכסים ומבשלים על 2 שעות גבוהות או עד מחומם היטב.