קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

לחמניות כרוב ממולאות אורז וקרמיני

לחמניות כרוב ממולאות אורז וקרמיני
אורז-ו-קרמיני-ממולא כרוב לחמניות נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 574 קלוריות. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, אורז, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 84%. נסו אורז קריאולי ונקניק ממולא לחמניות כרוב, לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא, ו לחמניות כרוב ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו לרתיחה סיר מים בינוני. מערבבים פנימה את האורז החום והפראי, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול של מים, מוסיפים את הכרוב, הצד הליבה כלפי מטה, ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד שהעלים החיצוניים מתחילים להשתחרר, כ -10 דקות. בעזרת מלקחיים מקלפים בזהירות 8 עלים חיצוניים מראש הכרוב כשהם משתחררים. שמרו את הכרוב שנותר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
חותכים כל אחד מ -8 העלים לשניים וזורקים את הצלע המרכזית העבה.
5
בקערה בינונית מערבבים את היוגורט והשום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפטריות ומיץ הלימון; מתבלים במלח. מבשלים על אש בינונית עד שהפטריות רכות והנוזל שלהן התאדה, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
9
מוסיפים את הפטריות לאורז. מערבבים פנימה 1 כף מהשמיר ו -1 / 2 כוס מרוטב היוגורט; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מוסיפים את העגבניות למחבת ומבשלים על אש גבוהה בינונית עד שהנוזל שלהם מתאדה, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מורחים עלה כרוב על משטח עבודה כשהצד החתוך פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מניחים 1/4 כוס ממילוי האורז בתוך 1/2 אינץ ' מהקצה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
14
מגלגלים את העלה מעל המילוי, תוחבים את הצדדים תוך כדי גלגול, ליצירת חבילה מסודרת. חזור על הפעולה עם שאר העלים והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
כף מחצית מרוטב העגבניות לתבנית זכוכית רדודה בגודל 10 על 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
16
מוסיפים 1/4 כוס מים, מסדרים את הלחמניות בתבנית האפייה, בצד התפר כלפי מטה. כף את רוטב העגבניות שנותר מעל הלחמניות וכסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
אופים את גלילי הכרוב במשך 45 דקות, או עד שהרוטב מבעבע והלחמניות חמות לכל אורכו.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מעבירים את גלילי הכרוב לצלחות. כף את 1 1/2 כוסות רוטב היוגורט הנותרות מעל הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
19
מפזרים את אגוזי המלך ואת יתרת 1 כף השמיר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
20
קדימה: ניתן להכין את המתכון דרך שלב 7, לכסות בניילון ולא בנייר כסף ולקרר עד 3 ימים. מביאים לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
21
המלצת יין: רוז בטעם מלא ישלים גם את הארציות של האורז וגם את הטנג של רוטב היוגורט. אפשרויות טובות הן שנת 2000 צ ' טאו רוטאס קוטו ורואה רוס רובייר וכרמי סוס הברזל 2000 רוזאטו די סנגיובזה מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל