לחמניות כרוב צמחוניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות כרוב צמחוני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 357 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 661 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עלי בזיליקום, רוטב צ'ילי, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לחמניות כרוב צמחוניות, Sarmale צמחוני (לחמניות כרוב רומנית), ו לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות) (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מלבני אפייה צלחת, 11x7x1 1/2 אינץ', עם ספריי בישול.
הסר 8 עלים של כרוב תוך החזקת הראש מתחת למים זורמים. מכסים את העלים במים רותחים. מכסים ולתת לעמוד על 10 דקות או עד העלים הם רפויים; לנקז.
שמן חום בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני. מבשלים בצל וקישואים בשמן כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז. מערבבים אורז, מלח, פלפל, בזיליקום, זרעי קימל, חצי רוטב צ ' ילי ו 2/3 כוס הגבינה.
מניחים על תערובת אורז 1/4 כוס בקצה גזע של כל עלה.
גליל עלה סביב תערובת אורז, תוחב בצדדים.
מניחים בצד התפר למטה בצלחת.
מפזרים יין על לחמניות כרוב.
לכסות ולאפות 30 דקות. נשאר כפית רוטב צ ' ילי על לחמניות.
מפזרים עם הנותרים 1/3 כוס גבינה.
אופים חשפו כ 5 דקות או עד גבינה מותכת.