קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

לחמניות לזניה

לחמניות לזניה
לחמניות לזניה יכולות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-148 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, אטריות לזניה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: לחמניות לזניה, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להקציף בחלב. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
לטאטא את הרוטב עד שהוא מגיע לרתיחה והוא עבה וחלק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
לטאטא את המלח, פלפל, ואגוז מוסקט לתוך רוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לטאטא את הריקוטה, תרד, 1 כוס פרמזן, פרושוטו, ביצה, מלח ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
פלפלפלפל
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים כף או 2 שמן לסיר גדול של מים מלוחים רותחים. מרתיחים את האטריות עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
ניקוז. מסדרים את האטריות בשכבה אחת על תבנית אפייה כדי למנוע מהם להידבק.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
חמאה צלחת אפיית זכוכית 13-by-9-by-2-inch.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
12
יוצקים את רוטב בשמל על החלק התחתון של המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
13
לפרוס 4 אטריות לזניה על משטח עבודה, ואז להפיץ כפית גדולה (על 3 כפות שווה) של תערובת ריקוטה באופן שווה על כל אטריות. החל בקצה 1, לגלגל כל אטריות כמו גליל ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פסטהפסטה
מורחיםמורחים
ג'ליג'לי
גלולגלול
14
הנח את הלזניה מתגלגלת בצד התפר למטה, בלי לגעת, על גבי רוטב בשמל בצלחת. חזור עם הנודלס הנותרים ותערובת ריקוטה. כפית 1 כוס רוטב מרינרה על לחמניות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גלולגלול
רוטברוטב
15
מפזרים את המוצרלה הנותרים 2 כפות של פרמזן על לחמניות לזניה. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
16
אופים עד מחומם דרך בועות הרוטב, על 20 דקות. לחשוף ולאפות עד הגבינה על גבי הופך זהב, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
בואו לעמוד במשך 10 דקות. בינתיים, מחממים את רוטב המרינרה הנותר בסיר קטן כבד על אש בינונית עד חם, ומגישים לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1גדולביצה, מוכה להתמזגביצה, מוכה להתמזג4(יכול להיות או להרחיק)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1צביטהקמצוץ אגוז מוסקטקמצוץ אגוז מוסקט0(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה12אטריות לזניה לא מבושלותאטריות לזניה לא מבושלות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דק, קצוץפרושוטו פרוס דק, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)מלח, ועוד עבור מים מלוחיםמלח, ועוד עבור מים מלוחים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה מגוררת כוס (אודותמוצרלה מגוררת כוס (אודות425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת ריקוטה עם חלב מלאגבינת ריקוטה עם חלב מלא283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה קצוצה קפוא תרד, מופשר, סחוט יבשחבילה קצוצה קפוא תרד, מופשר, סחוט יבש2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.