לחמניות לזניה יכולות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-148 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, אטריות לזניה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: לחמניות לזניה, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את הרוטב: להמיס את החמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את הקמח ומקציפים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
להקציף בחלב. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
לטאטא את הרוטב עד שהוא מגיע לרתיחה והוא עבה וחלק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
לטאטא את המלח, פלפל, ואגוז מוסקט לתוך רוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
לטאטא את הריקוטה, תרד, 1 כוס פרמזן, פרושוטו, ביצה, מלח ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
פרמזן
גבינת ריקוטה
תרד
פלפל
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מוסיפים כף או 2 שמן לסיר גדול של מים מלוחים רותחים. מרתיחים את האטריות עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
ניקוז. מסדרים את האטריות בשכבה אחת על תבנית אפייה כדי למנוע מהם להידבק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
חמאה צלחת אפיית זכוכית 13-by-9-by-2-inch.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
12
יוצקים את רוטב בשמל על החלק התחתון של המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
13
לפרוס 4 אטריות לזניה על משטח עבודה, ואז להפיץ כפית גדולה (על 3 כפות שווה) של תערובת ריקוטה באופן שווה על כל אטריות. החל בקצה 1, לגלגל כל אטריות כמו גליל ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
גבינת ריקוטה
פסטה
מורחים
ג'לי
גלול
14
הנח את הלזניה מתגלגלת בצד התפר למטה, בלי לגעת, על גבי רוטב בשמל בצלחת. חזור עם הנודלס הנותרים ותערובת ריקוטה. כפית 1 כוס רוטב מרינרה על לחמניות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרה
פסטה
גבינת ריקוטה
גלול
רוטב
15
מפזרים את המוצרלה הנותרים 2 כפות של פרמזן על לחמניות לזניה. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
גלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
16
אופים עד מחומם דרך בועות הרוטב, על 20 דקות. לחשוף ולאפות עד הגבינה על גבי הופך זהב, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
בואו לעמוד במשך 10 דקות. בינתיים, מחממים את רוטב המרינרה הנותר בסיר קטן כבד על אש בינונית עד חם, ומגישים לצד.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.