לחמניות לזניה עוף שמנת
לחמניות לזניה עוף שמנת עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, רוטב ספגטי, הרבס דה פרובנס ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: לחמניות לזניה של חוות בייקון עוף, מקפיא לזניה לחמניות, ו קל פפרוני פיצה לזניה רול קופצים.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. מבשלים אטריות לזניה לפי הוראות החבילה.
בינתיים מפזרים עוף עם עשבי תיבול דה פרובנס, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 5-7 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד; מניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו ריקוטה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, חלב, פטרוזיליה ושאר המלח והפלפל.
מורחים 1 כוס רוטב ספגטי לתוך משומן 13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מורחים 1/3 כוס תערובת עוף על כל אטריות; מגלגלים בזהירות.
מניחים בצד התפר כלפי מטה מעל הרוטב. למעלה עם הרוטב הנותר וגבינת פרמזן.
מכסים ואופים 30 דקות. לחשוף; למעלה עם גבינת מוצרלה.
אופים 15-20 דקות יותר או עד שהבעבוע והגבינה נמסה.