לחמניות לזניה עוף שמנת עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 25 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 356 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. לכו לחנות ואספו גבינת פרמזן, רוטב ספגטי, הרבס דה פרובנס ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: לחמניות לזניה של חוות בייקון עוף, מקפיא לזניה לחמניות, ו קל פפרוני פיצה לזניה רול קופצים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. מבשלים אטריות לזניה לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
בינתיים מפזרים עוף עם עשבי תיבול דה פרובנס, 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף בשמן על אש בינונית במשך 5-7 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בקערה גדולה שלבו ריקוטה, 1/4 כוס גבינת פרמזן, חלב, פטרוזיליה ושאר המלח והפלפל.