קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות מטוגנות עם חמאת דבש קינמון

לחמניות מטוגנות עם חמאת דבש קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות מטוגנות עם חמאת דבש קינמון. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 246 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חלב, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו לחמניות גרמניות עם חמאת דבש קינמון, סומאן מטוגן בחמאה עם דבש ומפוזר עם קוקואן וקינמון, ו עוגיות שוקולד דובדבן עם קינמון-חמאה כתומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
In a large bowl, mix all-purpose flour, bread flour, 2/3 cup sugar, and salt. Set aside. Rinse bowl of stand mixer in warm water to take away the chill. Oil large bowl with cooking spray or vegetable oil and set aside.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
Combine milk and water in a small saucepan over medium low heat and cook until mixture it reaches approximately 110 to 46°, stirring occasionally to prevent it from burning (it should feel hot but not scalding to your touch).
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
Pour warmed milk mixture in the bowl of stand mixer.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
Sprinkle yeast evenly over liquid mixture and then sprinkle remaining tablespoon of sugar on top.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
Let dissolve for 5 minutes.
6
Add melted and cooled butter and vanilla to milk. Fit dough hook on stand mixer and stir to mix. With mixer running on low, add flour mixture one cup at a time. If dough isn't pulling away from sides of the bowl, add an additional 1/2 cup of all-purpose flour. Dough will be somewhat sticky but should be workable.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
Transfer dough to prepared bowl. Spray top with cooking spray then cover with plastic wrap. Set in a warm place and let rise until dough has doubled in size, about an hour.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
Prepare the Glaze: In a medium sauce pan, melt butter over medium heat. Once butter has melted, continue to cook over medium heat, stirring frequently, until butter has browned, 3 to 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
Remove from heat and transfer to a medium bowl.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
Whisk in honey and cinnamon until thoroughly incorporated. Keep warm while you finish the scones.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
Turn out dough on a well floured work surface.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
Roll dough out into a large rectangle about 1/2 inch thick. Using a knife or pizza cutter, cut out 24 triangles.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
Pour canola oil into a large dutch oven to a depth of 2 inches.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
14
Heat oil to 182°. Use a heat resistant spatula or wire-mesh spider to carefully drop scones in, one at a time, cooking a maximum of 3 at once. Cook until first side is a dark golden brown, 1 to 1 1/2 minutes, then using heat resistant tongs turn the scones and cook until second side is deep golden brown, another minute.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
15
Remove from oil letting any excess oil drain off then transfer to a wire rack for slight cooling. Test your first scone to make sure that the insides are completely cooked, if not, return to oil and continue to cook, adjusting cooking time for all future scones.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
16
Transfer scones to a wire rack set in a rimmed baking sheet.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
Drizzle glaze over warm scones and serve immediately.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן