קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות מקרר תפוחי אדמה

לחמניות מקרר תפוחי אדמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחמניות מקרר תפוחי אדמה. מתכון צמחוני זה משרת 18 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 119 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצה, מים חמים, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: לחמניות מקרר תפוחי אדמה, מקרר לחמניות בטטה, ו לחמניות מקרר הבטטה של קייט.

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הפירה, החמאה, הסוכר, המולסה, הביצה, המלח וקמח החיטה המלאה; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מצפים ניירות אפייה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס; מניחים בצד. אגרוף בצק. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -18 חלקים. מעצבים כל אחד מהם לכדור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה מוכנים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מברישים לחמניות בחלב; מפזרים נבט חיטה.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטהנבט חיטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
אופים בחום של 375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.