לחמניות מקרר תפוחי אדמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחמניות מקרר תפוחי אדמה. מתכון צמחוני זה משרת 18 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 119 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצה, מים חמים, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: לחמניות מקרר תפוחי אדמה, מקרר לחמניות בטטה, ו לחמניות מקרר הבטטה של קייט.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את הפירה, החמאה, הסוכר, המולסה, הביצה, המלח וקמח החיטה המלאה; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מצפים ניירות אפייה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס; מניחים בצד. אגרוף בצק. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -18 חלקים. מעצבים כל אחד מהם לכדור.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה מוכנים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מברישים לחמניות בחלב; מפזרים נבט חיטה.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.