לחמניות סנדוויץ רכות (גרסת מערבל וו בצק)
לחמניות סנדוויץ רך (גרסת מערבל וו בצק) הוא צמחוני ומספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם שמרים, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. . מתכונים דומים: לחמניות סנדוויץ רכות, מהקרס כריך דג מטוגן, ו ליקר ביצים עשיר ומקציף (עם מיקסר חשמלי או מערבל לעמוד).
הוראות
מערבבים חלב, סוכר, חמאה ומלח בסיר קטן על חום בינוני; מבשלים ומערבבים עד שחמאה נמסה.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
שלב 1 קמח לחם כוס, ביצה, שמרים, ותערובת חלב בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק; לנצח במהירות הנמוכה ביותר עבור 1 דקה.
מוסיפים 2 קמח לחם 3/4 כוסות; מערבבים במהירות הקרובה לנמוכה עד שהבצק מנקה צדדים של קערה ומקלות לקרס הבצק, בערך 2 דקות.
מניחים בקערה משומנת קלות, כיסוי, ולתת להעלות במקום חם עד הוכפל (כ 1 שעה).
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, אגרוף למטה כדי לצאת בועות אוויר, וצורה לתוך לחמניות, הצבת לחמניות על 2 קל משומן אפייה גיליונות. מכסים בנייר שעווה ולתת לעלות עוד 45 דקות עד 1 שעה.
מברשת צמרות של לחמניות עם חמאה מומסת. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 10 עד 15 דקות.