לחמניות פיצה פפרוני
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחמניות פיצה פפרוני, לחמניות פיצה פפרוני, ו לחמניות פיצה פפרוני.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הפפרוני, הפטריות, הפלפל הירוק, גבינת הפרמזן ותיבול הפיצה.
הניחו עטיפת אגרול על משטח עבודה כשנקודה פונה אליכם; הניחו חתיכת גבינת חוט ליד הפינה התחתונה. למעלה עם כ -2 כפות תערובת פפרוני.
מקפלים את הפינה התחתונה מעל המילוי. מקפלים את הצדדים לכיוון המרכז מעל המילוי. בעזרת מברשת מאפה הרטיבו את הפינה העליונה במים; מגלגלים היטב לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות, הגבינה והמילוי.
במחבת חשמלית או בטיגון שומן עמוק, מחממים שמן ל-375 עם מטען. מטגנים לחמניות ביצה, כמה בכל פעם, במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.