קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות14
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות פיצה פפרוני

לחמניות פיצה פפרוני
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחמניות פיצה פפרוני, לחמניות פיצה פפרוני, ו לחמניות פיצה פפרוני.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הפפרוני, הפטריות, הפלפל הירוק, גבינת הפרמזן ותיבול הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תיבול פיצהתיבול פיצה
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הניחו עטיפת אגרול על משטח עבודה כשנקודה פונה אליכם; הניחו חתיכת גבינת חוט ליד הפינה התחתונה. למעלה עם כ -2 כפות תערובת פפרוני.
מרכיבים שתצטרך
מחרוזת גבינהמחרוזת גבינה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מקפלים את הפינה התחתונה מעל המילוי. מקפלים את הצדדים לכיוון המרכז מעל המילוי. בעזרת מברשת מאפה הרטיבו את הפינה העליונה במים; מגלגלים היטב לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות, הגבינה והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
במחבת חשמלית או בטיגון שומן עמוק, מחממים שמן ל-375 עם מטען. מטגנים לחמניות ביצה, כמה בכל פעם, במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מגישים עם רוטב פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.