קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

לחמניות פיצה תוצרת בית

לחמניות פיצה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מוצרלה לחות נמוכה, שמן canolan, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לחמניות פיצה תוצרת בית, לחמניות פיצה פפרוני תוצרת בית, ו לחמניות פיצה תוצרת בית אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים קמח לחם ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב בצק. הפעל מעבד ולהוסיף ביצה. לאחר מכן מוסיפים מים לאט, צופים לבצק כדי ליצור כדור (ייתכן שלא תצטרך את כל המים). המשך עיבוד עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר בצק ממעבד מזון, טופס לדיסק שטוח. לעטוף בניילון נצמד ולהניח בצד לנוח במשך שעה אחת
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
בעוד הבצק נח, להכין מילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מערבבים נקניק וגבינה, ומוסיפים מספיק רוטב עגבניות לקשור אותו היטב, אבל לא כל כך הרבה בשר וגבינה שוחים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
כאשר אתה מוכן לעבוד את הבצק, להגדיר רולר פסטה להגדרה העבה ביותר. מחלקים בצק ל 4 חתיכות. שלח את היצירה הראשונה דרך רולר פסטה בהגדרה העבה ביותר, לקפל לשניים, ולשלוח אותו שוב. המשיכו לקפל ולהתגלגל עד שהבצק יהיה חלק וגמיש. לאחר מכן, להגדיר את רולר פסטה אחד חריץ קטן יותר לגלגל את הבצק שוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
רול שוב בהגדרה 3 ולסיים בהגדרה
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חזור עם שאריות שלוש חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
להניח גיליון פסטה על משטח מקומח קלות ומניחים 1 כפית מילוי במרווחים של 1 1/2 עד 2 אינץ ' לאורך הזן של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מברשת קלה מאוד חשפה בצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי, ולאחר מכן לחץ סביב המילוי כדי לאטום לחמניות, דואג ללחוץ על אוויר רב ככל האפשר מן סביב המילוי. עם חותך מאפה, חותך פיצה, או סכין, לקצץ בצק סביב לחמניות, להישאר קרוב למילוי, אבל משאיר מספיק בצק כך שיש חותם טוב מסביב. לחמניות בודדות צריך להיות על 1 1/4 אינץ ' מרובע. שמור שאריות בצק. כשתסיים עם כל הסדינים של פסטה, אתה יכול מחדש לגלגל את כל השאריות ולהמשיך לעשות לחמניות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות פיצהלחמניות פיצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
לפני שאתה מטגן, לבדוק את הלחמניות כדי לוודא שכל הקצוות אטומים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
יוצקים שמן לתנור הולנדי או ווק וחום עד 191°.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מניחים את הלחמניות בשמן בקבוצות, נזהרים לא למחבת הקהל, ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף מעל לבשל בצד השני כאשר התחתון הוא השחמה, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר מן השמן והמקום על מגבות נייר לספוג שמן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
מגישים מיד או לצנן ולהתחמם בתנור כאשר אתה מוכן לשרת (8 דקות ב 350°).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
והנה השוואה. מקורי משמאל, שלי מימין. במבחן טעימה לא עיוור לחלוטין, שלי ניצח.