קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

לחמניות פיצה תוצרת בית

לחמניות פיצה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מוצרלה לחות נמוכה, שמן canolan, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לחמניות פיצה תוצרת בית, לחמניות פיצה פפרוני תוצרת בית, ו לחמניות פיצה תוצרת בית אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים קמח לחם ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב בצק. הפעל מעבד ולהוסיף ביצה. לאחר מכן מוסיפים מים לאט, צופים לבצק כדי ליצור כדור (ייתכן שלא תצטרך את כל המים). המשך עיבוד עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הסר בצק ממעבד מזון, טופס לדיסק שטוח. לעטוף בניילון נצמד ולהניח בצד לנוח במשך שעה אחת
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
בעוד הבצק נח, להכין מילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מערבבים נקניק וגבינה, ומוסיפים מספיק רוטב עגבניות לקשור אותו היטב, אבל לא כל כך הרבה בשר וגבינה שוחים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
כאשר אתה מוכן לעבוד את הבצק, להגדיר רולר פסטה להגדרה העבה ביותר. מחלקים בצק ל 4 חתיכות. שלח את היצירה הראשונה דרך רולר פסטה בהגדרה העבה ביותר, לקפל לשניים, ולשלוח אותו שוב. המשיכו לקפל ולהתגלגל עד שהבצק יהיה חלק וגמיש. לאחר מכן, להגדיר את רולר פסטה אחד חריץ קטן יותר לגלגל את הבצק שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
רול שוב בהגדרה 3 ולסיים בהגדרה
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חזור עם שאריות שלוש חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
להניח גיליון פסטה על משטח מקומח קלות ומניחים 1 כפית מילוי במרווחים של 1 1/2 עד 2 אינץ ' לאורך הזן של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מברשת קלה מאוד חשפה בצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי, ולאחר מכן לחץ סביב המילוי כדי לאטום לחמניות, דואג ללחוץ על אוויר רב ככל האפשר מן סביב המילוי. עם חותך מאפה, חותך פיצה, או סכין, לקצץ בצק סביב לחמניות, להישאר קרוב למילוי, אבל משאיר מספיק בצק כך שיש חותם טוב מסביב. לחמניות בודדות צריך להיות על 1 1/4 אינץ ' מרובע. שמור שאריות בצק. כשתסיים עם כל הסדינים של פסטה, אתה יכול מחדש לגלגל את כל השאריות ולהמשיך לעשות לחמניות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות פיצהלחמניות פיצה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
לפני שאתה מטגן, לבדוק את הלחמניות כדי לוודא שכל הקצוות אטומים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
יוצקים שמן לתנור הולנדי או ווק וחום עד 191°.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מניחים את הלחמניות בשמן בקבוצות, נזהרים לא למחבת הקהל, ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף מעל לבשל בצד השני כאשר התחתון הוא השחמה, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
הסר מן השמן והמקום על מגבות נייר לספוג שמן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
14
מגישים מיד או לצנן ולהתחמם בתנור כאשר אתה מוכן לשרת (8 דקות ב 350°).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
15
והנה השוואה. מקורי משמאל, שלי מימין. במבחן טעימה לא עיוור לחלוטין, שלי ניצח.