לחמניות צ'יזבורגר בייקון
המתכון לחמניות צ'יזבורגר בייקון יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לחם זה יש 288 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 24. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם ביצים, מלח, מים חמים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לחמניות צ'יזבורגר בייקון מנגל, לחמניות צ'יזבורגר, ו אל תלך בייקון הלב שלי: בורבון-מייפל בייקון לחמניות דביקות.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, הקיצור, הביצים, המלח וקמח 3-1/2 כוסות; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר. בתנור הולנדי מבשלים את הבקר, הבצל, המלח והפלפל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים בייקון וגבינה; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לרבעים.
מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. 8 אינץ'. מלבן; חותכים כל אחד לשישה ריבועים.
מניחים 1/4 כוס תערובת בשר במרכז כל ריבוע. קירב פינות במרכז וצבט לאטימה.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 9-11 דקות או עד להשחמה קלה.
מגישים חם עם קטשופ אם רוצים.