לחמניות קינמון לחות
לחמניות קינמון לחות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. . אם יש לך חלב חם, ביצה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, לחמניות קינמון רכות, לחות ודביקות, ו לחמניית דבש טעים ולח עוגת קינמון פלופ.
הוראות
מניחים חלב, ביצה, חמאה, סוכר, מלח, קמח ושמרים במחבת מכונת הלחם. הקפד להוסיף שמרים אחרונים. מניחים מכונת לחם על מחזור הבצק ומתחילים.
במחבת רוטב בינוני, להמיס 1/3 כוס חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר חום, 2 כפות חלב 1 כוס אגוזי מלך. מערבבים כל הזמן עד מעורבב היטב.
יוצקים את הרוטב הזה במחבת 9x13 אינץ'; להפריש.
לאחר השלמת המחזור, לשים את הבצק על לוח מקומח קל, לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 10x1
מברישים את הבצק עם חמאה מומסת ומפזרים סוכר חום, קינמון, אגוזים וצימוקים.
מגלגלים את הבצק בחוזקה כמו גליל ג ' לי, החל בצד הארוך. לחץ על הקצוות כדי לאטום. עם סכין, או רצוי חתיכה ארוכה של חוט דנטלי, לחתוך את הגליל לחתיכות סנטימטר אחד.
מניחים את החלקים במחבת מוכנה על גבי רוטב הקרמל.
מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד כפול בגודל, על 1 1/2 עד 2 שעות. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, עד חום.
הסר מהתנור ומיד להתהפך על מגש.