לחמניות קינמון פריכות
לחמניות קינמון פריכות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 142 קלוריות. מתכון זה משמש 48. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם לחם, חלמונים, מרגרינה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו לחמניות עוף מקסיקניות פריכות, סיבובי קינמון פריכים, ו טוסט קינמון פריך עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו את הקינמון עם 1 כוס מהסוכר והניחו בצד.
בקערה גדולה שמנת יחד חמאה מרוככת או מרגרינה, גבינת שמנת, חלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר.
מורחים את התערובת על חתיכות הלחם ומגלגלים אותם.
מברישים כל גליל בחמאה המומסת או במרגרינה ומגלגלים פנימה את תערובת סוכר הקינמון.
מניחים לחמניות בצד התפר כלפי מטה על דף עוגיות משומן קלות, מכסים היטב בניילון או בנייר אלומיניום ומקפיאים.
30 דקות לפני האפייה מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). אין להפשיר את הלחמניות לפני האפייה.
מוציאים לחמניות מהמקפיא, חושפים ואופים 15 דקות בחום של 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).