קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות70
מגזין

לחמניות קינמון תנור הולנדי

לחמניות קינמון תנור הולנדי
לחמניות קינמון תנור הולנדי הוא צמחוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 101 גרם חלבון 152 גרם של שומן, וסך הכל 6418 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, חמאה, קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, צלי בתנור הולנדי, ו עוגות תנור הולנדיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבית
2
הפוך בצק: בקערה של מערבל לעמוד, לשלב שמרים עם 1/4 כוס חם (100 עד 11
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מים ודבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
בואו לעמוד עד מבעבע, על 5 דקות.
5
מוסיפים חלב, חמאה, ביצים ומלח. באמצעות וו בצק, בהדרגה לערבב 5 כוסות קמח, ולאחר מכן לערבב על מהירות בינונית-נמוכה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 10 דקות; אם הבצק הוא עדיין דביק, להוסיף כף אחרת. או כך של קמח. (אתה יכול גם לערבב ללוש את הבצק ביד.)
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
שים את הבצק בקערת ערבוב משומנת, הופך כך שהוא משומן בכל הצדדים, ומכסה במגבת לחה או בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
7
בואו לעלות בטמפרטורת החדר עד כפול, על 1 שעה.
8
אגרוף למטה בצק; ללוש כמה פעמים על משטח עבודה מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגרוףאגרוף
9
תגלגלו ל - 12 על 24 בפנים. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
1
מורחים חמאה על בצק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מערבבים סוכר חום, קינמון, צימוקים, ואגוזי מלך; מפזרים באופן שווה על בצק, משאיר 1 1/2-in. רצועה ברורה לאורך הקצה הארוך העליון.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
להפשיל, החל בקצה ארוך אחר, לצבוט תפר סגור.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
4
חותכים יומן במחצית לרוחב. באמצעות מגבות נייר, שמן בתוך 2 גל. שקית הקפאה ניתנת לאכילה. שים חצי בולי עץ בפנים, משאיר קצת מקום ביניהם, ושקית חותם. להקפיא עד מוצק, לפחות 6 שעות ועד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
במחנה
6
להעביר בצק קפוא בצידנית עד 1 יום לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
הסר יומנים משקית, באופן אידיאלי בעוד עדיין קצת מוצק, לחתוך כל תשבץ לתוך 6 פרוסות.
8
לחמניות סיום: חמאה 6 qt. תנור הולנדי. סדר פרוסות לחתוך בצד למעלה בסיר. מכסים במכסה ומניחים לזרוח בשמש עד שהבצק נפוח ומחזיק רושם קטן כאשר לוחצים עליו, 1 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
9
בינתיים, להכין אש (ראה " איך
10
אופים בתנור הולנדי, " להלן).
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
אופים לחמניות עד שהם משחימים ושיפוד מוכנס ללחם יוצא נקי, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
הסר סיר מאש, לחשוף, ולתת מגניב על 15 דקות. שחרר לחמניות עם סכין שולחן.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מערבבים דבש ואבקת סוכר עם 2 עד 3 כפית. מים; מורחים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
14
איך
15
אופים בתנור הולנדי
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
16
לואיס וקלארק הביאו אחד אל השממה. כך גם החלוצים הראשונים ליוטה (כיום היא כלי הבישול הרשמי של המדינה). וגם אתה צריך, כי זה אומר שאתה תקבל לאפות-ולאכול-פחמימות במחנה. כל מה שאתה צריך זה 6 qt. מחנה תנור הולנדי (אחד עם רגליים ומכסה אוגן; lodgemfg.com), כמה פחם רגיל (לא בסגנון תחרות) וארובה או גחלים חמים ממדורת עץ, וכן נקודה חסינת חום כמו טבעת אש או לבנים להגדיר שטוח על שטח ללא חומר דליק; לבדוק כללי האש של המחנאות שלך.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
17
הכן את האש. אם משתמשים בפחם: בריחים אור 50 בארובה ולשרוף עד שהם הבחינו אפור, 15 דקות. אם משתמשים במדורה: לגרד את האש לצד, ברמה את שטח בגודל של התנור ההולנדי, ואת תל הגחלים החמים בקרבת מקום (2 עד 3 qts. וורת').
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
18
להניח טבעת תחתונה של גחלים חמות. שטח הגחלים צריך להיות קטן במקצת מהיקף התנור ההולנדי.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
19
שים את התנור על גבי ולהגדיר את המכסה במקום.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
20
להניח טבעת העליון של גחלים חמות. השתמש מלקחיים מתכת כדי לארגן טבעת אחת על גבי המכסה סביב השפה. רווח שווה של עוד כמה גחלים על המכסה. שים בצד דלק מחומם נוסף. כדי לבדוק את המזון והטמפרטורה, להרים את המכסה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
21
לצבוט את הטמפרטורה. כדי להפחית את החום, לגרד קצת דלק. כדי להגביר את החום, או לבשל יותר מ -45 דקות, להוסיף 5 או 6 גחלים חדשות הן העליון והן התחתון של התנור ההולנדי (לגעת מואר אלה כך שהם להצית) על כל 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף