לחמניות שום פרמזן
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 13 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, סוכר, שמרים rapidrise® fleischmann ' s, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לחמניות שום פרמזן, גלילי פרמזן שום קלים, ו פרמזן שום להפריד לחמניות.
הוראות
שלב 1-1 / 2 כוסות קמח, שמרים מעורבים, סוכר, מלח ואבקת שום בקערת מיקסר גדולה.
מחממים מים, חלב וחמאה עד חם מאוד (120 מעלות F עד 130 מעלות F).
מוסיפים למרכיבים יבשים ומכים במשך 2 דקות במהירות בינונית של מיקסר חשמלי, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים מספיק קמח נוסף כדי להפוך את הבצק רך.
מכסים ולתת בצק לנוח 10 דקות בקערה.
בצק חלק באופן שווה לתוך 12 עד 15 כוסות מאפין משומן (2-1/2 x 1-1/4 אינץ').
עצה: השתמש כדור גלידה כדי להקל portioning. כיסוי; בואו לעלות חם, מקום חופשי טיוטה עד הוכפל בתפזורת, על 35 דקות.
שלב ביצה לבן עם 1 כף מים. בזהירות מברשת צמרות של לחמניות עם תערובת ביצה; מפזרים גבינה.
אופים ב 375 מעלות F במשך 15 עד 18 דקות, או עד השחמה קלה על גבי.
הסר מן המחבתות מגניב על מתלה חוט.