קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות שיבולת שועל של גראמי

לחמניות שיבולת שועל של גראמי
לחמניות שיבולת שועל של גראמי יכולות להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, ביצה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה עובד היטב בתור לחם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 24% , המנה הזו גרועה למדי. לחמניות קינמון שיבולת שועל , לחמניות שיבולת שועל מלא , ולחמניות מחבת שיבולת שועל דבש דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, קמח מלא, חמאה, 2 כפות דבש, מולסה ומלח. מערבבים מים רותחים; לקרר ל-110°-115°. ממיסים שמרים במים חמים; מוסיפים את שארית הדבש ומניחים לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים את תערובת השמרים לתערובת שיבולת שועל עם ביצה ומספיק קמח לכל מטרה כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; מחלקים ל-16 חלקים. מעצבים כל חלק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
5
מניחים בשניים משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.