לחמניות שיפון עם צמרות פריך
לחמניות שיפון עם צמרות פריך דורש על 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 16 . מנה אחת מכילה 23 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח בלי חלב, ביצה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: לחמניות שיפון עם צמרות פריך, קרמל אגוז דלעת גלילים דביקים עם King ' s Hawaiian® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, ו לחם שיפון דניname.
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1/4 כוס מים חמים, וסוכר בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים קמחים, מלח, ונותר scant 3/4 כוס מים לתוך תערובת שמרים עם כף עץ עד הבצק הרך נוצר.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ללוש עם ידיים מקורנות קלות עד הבצק הוא אלסטי וחלק אבל עדיין גמיש מעט דביק, 6 עד 8 דקות. טופס בצק לכדור.
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל, 1 עד 2 שעות.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש).
הסר מהקערה ולהתקפל לשלישים כמו מכתב. מחלקים ל-16 חתיכות ומגלגלים כל חתיכה לכדור, מעבירים לסדין אפייה מצופה נייר קלף ומכסים באופן רופף בניילון נצמד (או מגבת).
תן לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
מברשת קלה כל כדור של בצק עם כמה ביצה לבן. בעדינות להניח סיבוב של בצק שיפון פריך, ביצה לשטוף בצד למעלה, על גבי כל גליל.
אופים לחמניות עד חום זהוב, כ -20 דקות. קר לחמם או לטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד קמחים ומלח, ולאחר מכן מערבבים במים ושמן עד צורות הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש 4 או 5 פעמים. מחלקים ל16 חתיכות קטנות מאוד.
מרדדים כל פיסת על משטח מקומח קלות לעגול דק (כ 2 אינץ'; צורה לא צריך להיות עגול לחלוטין) ולסדר שכבה 1 על גיליון קלף.
הכה ביצה לבן עם קמצוץ של מלח ומברשת קלות חלק ממנו על סיבובים.
תן לעמוד, חשוף, להתייבש מעט בזמן רולס לעלות.
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
מברשת קלה כל כדור של בצק עם כמה ביצה לבן. בעדינות להניח סיבוב של בצק שיפון פריך, ביצה לשטוף בצד למעלה, על גבי כל גליל.
אופים לחמניות עד חום זהוב, כ -20 דקות. קר לחמם או לטמפרטורת החדר.
* הבצק יכול להיווצר לתוך כדורים מותר לעלות לאט, מכוסה היטב עם לעטוף פלסטיק מקורר, 8 עד 16 שעות. להביא לטמפרטורת החדר בעת ביצוע צמרות שיפון פריך.•
לחמניות הם הטובים ביותר ביום שהם אפויים אבל יכול להיות קפוא (הראשון מגניב לחלוטין, ואז לעטוף היטב) 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם על תבנית אפייה בתנור 177° עד התחמם, 5 עד 10 דקות.