קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות22
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות שמרים אניס

לחמניות שמרים אניס
המתכון לחמניות שמרים אניס יכול להתבצע בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 22 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. לכו לחנות ואספו שמרים, ביצים, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו לחמניות השמרים הטובות ביותר, לחמניות שמרים, ו יוגורט שמרים לחמניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר חום, מלח, שמרים ו -3 כפיות אניס. בסיר מחממים מים וחמאה ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
3
מוסיפים חמש ביצים; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. לכסות ולתת לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אגרוף בצק. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -22 חלקים. מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
מקום 2 ב. מלבד על גיליונות אפייה גריז. מכסים ומניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל, בערך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מקציפים את הביצה שנותרה; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מפזרים את האניס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
10
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-22 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.