לחמניות שמרים של סבתא
לחמניות שמרים של סבתא היא טבעוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 147 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מים חמים, קמח לא מולבן, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: לחמניות שמרים, לחמניות שמרים דבש, ו אין לחמניות קינמון שמרים.
הוראות
ממיסים 1 כף סוכר למים בקערה קטנה.
מפזרים את השמרים על המים; נותנים לעמוד 5 דקות עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי. בינתיים מקציפים בקערה את הקמח, את יתרת הסוכר והמלח. לאחר שהשמרים הקציפו, מערבבים את השומן המומס לשמרים, ואז מערבבים את תערובת השמרים לקמח עד שנוצר בצק דביק.
הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -10 דקות. יתכן שתצטרך להוסיף קמח נוסף כדי שהבצק לא יידבק. לאחר האלסטיות מכסים את הבצק בקערת הערבוב ומניחים לנוח 15 דקות. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בשומן חזיר.
חותכים את הבצק לשלושה חלקים שווים, ואז חותכים כל חלק ל -8 חלקים. טופס לתוך כדורים ומניחים לתוך תבנית אפייה מוכן 6 שורות של
מכסים בבד בהיר ומניחים לתפוח במקום חמים (80 עד 95 מעלות צלזיוס (27 עד 35 מעלות צלזיוס)) עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הלחמניות הם חום זהוב ואת תחתית נשמע חלול כאשר טפח, על 1 שעה. אפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני האכילה.