לטבול ירקות מבפנים החוצה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו לטבול ירקות מבפנים. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 22 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם אבקת שום, גבינת שמנת, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: פאי סיר עוף מבפנים החוצה, צ'יזבורגרים מבפנים החוצה, ו צ'יזבורגר מבפנים החוצה.
הוראות
קלף רצועות ממלפפונים ליצירת קצוות דקורטיביים אם תרצה; חותכים ל -1 / 2 אינץ'. פרוסות. קוצצים דק שתי פרוסות; מניחים בצד. בעזרת כף קטנה גורפים חלק מהזרעים מהפרוסות הנותרות.
חותכים פרוסה דקה מתחתית העגבניות כדי לאפשר להם לנוח שטוח.
חותכים פרוסה דקה מצמרות עגבניות; גורפים עיסה ומשאירים 1/4 אינץ'. מעטפת. הפוך על מגבות נייר לניקוז.
בקערה גדולה שלבו את גבינת השמנת, הפלפל האדום, הסלרי, הבצל, הגזר, התבלינים והמלפפון הקצוץ.
ממלאים עגבניות ופרוסות מלפפון בתערובת גבינת שמנת, בערך 1 כפית בכל אחת. מקררים לפחות 1 שעה.