תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לטרוף ביצה צמחונית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל, פלפל, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביצה צמחונית קיץ לטרוף, לטרוף ירקות עם אבוקדו, ו ביצה חזיר וטרוף ירקות באמצעות חזיר מתקתק.
הוראות
1
בקערה, לטאטא את הביצים, לבנים, יין או מרק, מלח, פלפל ואבקת שום; להפריש. במחבת nonstick גדולה, לטגן את הפלפל הירוק, בצל ופטריות בחמאה ושמן במשך 3 דקות או עד פריך רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להפחית חום בינוני. מערבבים בתערובת הביצים; מבשלים ומערבבים עד שהביצים מוגדרות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מפזרים גבינה ובזיליקום. לכסות ולהסיר מהחום; לתת לעמוד במשך 5 דקות או עד גבינה מותכת.