קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

לטרוף ביצה צמחונית

לטרוף ביצה צמחונית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לטרוף ביצה צמחונית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל, פלפל, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ביצה צמחונית קיץ לטרוף, לטרוף ירקות עם אבוקדו, ו ביצה חזיר וטרוף ירקות באמצעות חזיר מתקתק.

הוראות

1
בקערה, לטאטא את הביצים, לבנים, יין או מרק, מלח, פלפל ואבקת שום; להפריש. במחבת nonstick גדולה, לטגן את הפלפל הירוק, בצל ופטריות בחמאה ושמן במשך 3 דקות או עד פריך רך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להפחית חום בינוני. מערבבים בתערובת הביצים; מבשלים ומערבבים עד שהביצים מוגדרות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מפזרים גבינה ובזיליקום. לכסות ולהסיר מהחום; לתת לעמוד במשך 5 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות