מקושקשת פינקלס יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 497 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. אם יש לכם צ'יפוטלה ברוטב אדובו, תפוחי אדמה מוזהבים יוקון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו איך לטרוף ביצה, לטרוף Tex-mex, ו לטרוף Tex-Mex של V (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבית
2
הפוך תפוחי אדמה: מחממים תנור ל 47
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
צ ' יפוטלס טהור ורוטב בבלנדר. כף 2 כף. לתוך קערה; לשמור את השאר לשימושים אחרים. מערבבים בשמן, מלח ופלפל, ואז תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מורחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה מעוטרת בנייר קלף, משאירים פינה ריקה; שמים את פובלנו בפינה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת חלב פרה מיושנת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים, הפיכת צ 'ילה ותפוחי אדמה מדי פעם, עד צ' ילה מושחר ותפוחי אדמה משחימים היטב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו מגניב. לקלף, גזע, זרע, ולקצוץ בגסות צ ' ילה. במיכל פלסטיק, לשלב תפוחי אדמה, צ ' ילה, בצל; צמרמורת עד בשימוש, עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
7
במחנה
8
להקציף ביצים וחלב בקערה להתמזג עם 1/4 כפית. כל מלח ופלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. להמיס חמאה, ולאחר מכן להוסיף תערובת תפוחי אדמה ומערבבים מדי פעם עם מרית גמישה עד חם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מוסיפים תערובת ביצים, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים, נאבקים בעדינות, עד שנקבע, 2 עד 4 דקות; מוסיפים גבינה וכוסברה בדקה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשה
(קיבלר)
11
מגישים עם סלסה, קרם frache, טורטיות, בתוספת יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
12
* פעמיים לעטוף טורטיות בנייר כסף חם על אש נמוכה, מפנה לעתים קרובות.