ליבי ® רול דלעת עם מילוי גבינת שמנת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם סוכר מגורען, קמח, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו רול דלעת עם מילוי גבינת שמנת, עוגת דלעת רול עם מילוי גבינת שמנת, ו רול דלעת עם מילוי גבינת שמנת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. גריז 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת; קו עם נייר שעווה. שמן ונייר קמח.
מפזרים מגבת עם אבקת סוכר.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, ציפורן ומלח בקערה קטנה. מקציפים ביצים וסוכר בקערת מיקסר גדולה עד עבה. הכה בדלעת. מערבבים בתערובת קמח.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 13 עד 15 דקות או עד העליון של מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע. מיד לשחרר ולהפוך את העוגה על מגבת מוכנה. בזהירות לקלף את הנייר.
להפשיל עוגה ומגבת יחד, מתחיל עם קצה צר. מגניב על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת, אבקת סוכר, חמאה ותמצית וניל בקערת מיקסר קטנה עד חלקה. בזהירות לפרוש עוגה; להסיר מגבת.
מורחים תערובת גבינת שמנת על עוגה. עוגת rerolll. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות שעה אחת.
מפזרים אבקת סוכר לפני ההגשה,אם תרצה.