ליל מנוחה לזניה רביולי
אולי הלזניה של רביולי באמצע השבוע היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם תרד, רוטב מרינרה, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ליל מנוחה לזניה רביולי, ערב שבת לזניה לזרוק, ו לזניה רביולי.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 8 אינץ'. כפית 1/4 כוס רוטב מרינרה על החלק התחתון של צלחת. כיסוי עם חצי רביולי.
מורחים חצי מהרוטב שנותר על רביולי.
מפזרים על תרד ולאחר מכן חצי מוצרלה. חזור עם שאריות רביולי, מרינרה ומוצרלה.
כיסוי צלחת עם נייר ואופים במשך 30 דקות.
הסר רדיד ואופים עד מבעבע, כ 10 דקות יותר.
בואו מגניב במשך כ 5 דקות לפני חיתוך.