קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

לילה לפני ביצים מקושקשות

לילה לפני ביצים מקושקשות
לילה לפני ביצים מקושקשות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. אם יש לך בצל, מלח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. נסו ביצים מקושקשות, איך לעשות ביצים מקושקשות / ביצה s, Tex Mex ביצים מקושקשות, ו ביצים מקושקשות וחזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לטאטא בקמח ומלח. בהדרגה להקציף בחלב עד חלקה. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הסר מהחום.
4
להוסיף 1-1 / 4 כוסות של הגבינה, ערבוב עד מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
5
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים פטריות ובצל; לטגן עד רך ונוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
להקציף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
מוסיפים ביצים ובייקון או חזיר לתערובת פטריות/בצל. מבשלים עד ביצים רק להגדיר אבל עדיין קצת רטוב. מערבבים רוטב גבינה לתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
תערובת כפית לתוך 9 אינץ 'משומן (23 ס" מ) כיכר תבנית אפייה או 2.5 l תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה מעל. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
למחרת בבוקר, לחשוף ולאפות בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (180 מעלות C) עד מחומם דרך גבינה נמס, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)