לילה לפני ביצים מקושקשות
לילה לפני ביצים מקושקשות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. אם יש לך בצל, מלח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 32%. נסו ביצים מקושקשות, איך לעשות ביצים מקושקשות / ביצה s, Tex Mex ביצים מקושקשות, ו ביצים מקושקשות וחזיר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא בקמח ומלח. בהדרגה להקציף בחלב עד חלקה. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה.
להוסיף 1-1 / 4 כוסות של הגבינה, ערבוב עד מומס. תניח בצד.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה.
מוסיפים פטריות ובצל; לטגן עד רך ונוזל מתאדה.
מוסיפים ביצים ובייקון או חזיר לתערובת פטריות/בצל. מבשלים עד ביצים רק להגדיר אבל עדיין קצת רטוב. מערבבים רוטב גבינה לתערובת ביצים.
תערובת כפית לתוך 9 אינץ 'משומן (23 ס" מ) כיכר תבנית אפייה או 2.5 l תבשיל.
מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה מעל. מכסים ומקררים בין לילה.
למחרת בבוקר, לחשוף ולאפות בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (180 מעלות C) עד מחומם דרך גבינה נמס, 20 עד 25 דקות.