לימון בזיליקום פסטו שטוח סטייק ברזל
אם יש לכם גבינת פרמזן, צנוברים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה נהדר. נסו לימון בזיליקום פסטו שטוח סטייק ברזל, סטייק ברזל שטוח עם Pesto פלפל Piquillo, ו סטייק ברזל שטוח בגריל עם חמאת פיסטוק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים 4 שיני שום במעבד מזון עד טחון.
מוסיף את הבזיליקום וצנוברים, ודופק כמה פעמים לשלב. עם מעבד המזון פועל, לאט לשפוך את שמן הזית, לעצור פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים.
מניחים את גבינת הפרמזן, מיץ לימון, פתיתי פלפל אדומים לתוך מעבד המזון, ודופק עד מעורבב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לשפשף את סטייקים ברזל שטוח עם 2 שיני שום טחון, העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל, ואז להפריש. מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
גריל את הסטייקים לרמה הרצויה של doneness על גריל שחומם מראש, על 4 דקות לכל צד עבור בינוני. למרוח את הסטייקים מדי פעם עם קצת רוטב פסטו. לאחר סיום, מגישים עם פסטו הנותרים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.