קושיקל
מוכן ב13 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

לימון וטימין צרוב בס שחור

לימון וטימין צרוב בס שחור
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ידידותית לפודמפה ופסקאטרית? בס שחור צרוב לימון וטימין יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-2 ומחירו 3 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: בס ים שחור צרוב עם אנדיבים וענבים, צרוב בס שחור עם בצל ירוק-צ'ילה להתענג, ו בס ים שחור צרוב עם ירקות מרים, שומר, אשכולית וסלט פטה.

הוראות

1
מתבלים את הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה, מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הכניסו את הדג, עם העור כלפי מטה, לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לחץ בחוזקה בעזרת מרית כדי למנוע את סלסול העור. צורבים במשך 3 עד 4 דקות ואז הופכים.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מוסיפים את ענפי הטימין, החמאה ומיץ הלימון. מבשלים 4 דקות נוספות. מקציפים את הדג למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מוציאים את הדג מהתבנית ומסדרים על מגש להגשה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הערה של קוק: ציון בצד העור של הדג, כדי למנוע ממנו להתכרבל במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק