לימון וטימין צרוב בס שחור
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ידידותית לפודמפה ופסקאטרית? בס שחור צרוב לימון וטימין יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-2 ומחירו 3 מנות.05 דולר למנה. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 57%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: בס ים שחור צרוב עם אנדיבים וענבים, צרוב בס שחור עם בצל ירוק-צ'ילה להתענג, ו בס ים שחור צרוב עם ירקות מרים, שומר, אשכולית וסלט פטה.
הוראות
מתבלים את הדג במלח ופלפל.
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית - גבוהה, מוסיפים את השמן.
הכניסו את הדג, עם העור כלפי מטה, לתבנית.
לחץ בחוזקה בעזרת מרית כדי למנוע את סלסול העור. צורבים במשך 3 עד 4 דקות ואז הופכים.
מוסיפים את ענפי הטימין, החמאה ומיץ הלימון. מבשלים 4 דקות נוספות. מקציפים את הדג למשך 30 שניות.
מוציאים את הדג מהתבנית ומסדרים על מגש להגשה.
הערה של קוק: ציון בצד העור של הדג, כדי למנוע ממנו להתכרבל במהלך הבישול.