לימון שום צלוי עם תרד
לימון שום צלוי עם תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו דג סנדל צלוי (כל כך קל!), דג סנדל צרפתי צלוי, ו דג סנדל צלוי עם זיגוג פרמזן" קיסר" (מתכונים דומים).
הוראות
Broiler Preheat גבוה, קו מחבת סמיך עם לסכל ולהגדיר מתלה 2 סנטימטרים מחום. בקערה קטנה, לשלב 3 כפות. שמן זית, מיץ לימון ושום; מתבלים במלח ופלפל.
שמן חם שנותר במחבת מעל חום בינוני גבוה. בצל מטוגן עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים תרד קפוא, מכסים ומבשלים עד מופשר, על 8 דקות. גלה, מתבלים במלח ופלפל וטפטוף עם 1/2 שמן זית בטעם. מבשלים 4 דקות כדי להרתיח את נוזל עודף.
הסר מהחום, לכסות ולשמור חם.
קל ערפל מצופה בנייר אלומיניום מחבת עם ספריי בישול. מסדרים פילה פלאונדר למעלה ומתבלים במלח ופלפל.
טפטוף שנותר שמן בטעמים על דגים ומטאטאים, ללא הפרעה, עד אטום קל השחמה, על 6 דקות.
מניחים דגים על מיטת תרד ומגישים חם, עקף עם גרידת לימון, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.