לימון שמיר סלמון בר
לימון שמיר סלמון בר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמיר עשב, פטרוזיליה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון אלסקה אפוי עשיר עם לימון ושמיר, המבורגרים סלמון עם שמיר ואולד ביי (ולנצח בשווי של שנה של סלמון שנתפס בטבע!), ו סלמון בר צלוי ושמיר.
הוראות
תנור טרום חום ל 325 מעלות.טחון את השום.
מערבבים את השום, שמן זית, מיץ לימון ועשבי תיבול בקערה.
לערבב.לשפשף גיליון עוגיות או לרסס עם שמן זית כדי למנוע דבק (או לכסות את המחבת עם נייר קלף).
מניחים סלמון, עור בצד למטה, על מחבת הסדין. באופן שווה להפיץ את תערובת עשבי תיבול על הסלמון.
אופים במשך כ 1520 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג: הטמפרטורה הפנימית של הסלמון צריך להיות 155 מעלות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.