קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

לימונדה איטלקית

לימונדה איטלקית
לימונדה איטלקית יכולה להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זה עובד היטב כמו משקה ידידותי תקציב מאוד. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מים, מיץ לימון, תפניות לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לימונדה איטלקית עם וודקה, ג'ין וליקר תפוזים, קוקטייל לימונדה וטקילה ליום הלימונדה הלאומי, ו לימונדה, לימונדה ורודה, לימונדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים מיץ לימון, סירופ פשוט בזיליקום, ומים יחד בקנקן. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
יוצקים כוסות מלאות קרח ומקשטים עם טוויסט לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
בסיר לשלב בזיליקום, סוכר, ומים ומבשלים עד הסוכר הוא מומס, 5 דקות. מגניב, מסננים את הסירופ פשוט, ולאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו