לימונצ'לו מקורר תותים עם מסקרפונה ופיסטוקים
לימונצ'לו מקורר תותים עם מסקרפונה ופיסטוקים נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מסקרפונה, לימונצ'לו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו תותים מוגזים עם שמנת מוקצפת מסקרפונה, תפוזים מוגזים עם תמרים ופיסטוקים, ו פירות יער מוגזים עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את התותים, הסוכר והלימונצ ' לו בקערה בינונית ולתת macerate במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את mascarpone, זרעי שעועית וניל שמנת כבדה בקערה גדולה לטאטא עד אור ורך.
מחלקים את הקרם בין 4 קערות או גביעים, העליון עם כמה פירות יער ומיצים ומפזרים פיסטוקים.
מקשטים עם ענפי נענע ומגישים.