לינגוויני פיקנטי עם צדפות ומולים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 444 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה הלא מלוחה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו מולים וצדפות עם מרק עגבניות פיקנטי, מתכון לינגוויני חריף עם צדפות, ו צרפתית בהבזק: צדפות ומולים פיקנטיים בסגנון מרסיי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
פסטה: הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את החמאה והפטרוזיליה וזורקים עד לציפוי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
רוטב: במחבת גדולה או בסיר מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את שאלוט ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לריכוך, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שמנת מתוקה נוספת
8
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד שהוא ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את המרק, פתיתי הפלפל האדום, הצדפות והמולים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את התבנית במכסה הדוק ומבשלים עד שכל הרכיכות נפתחו, בערך 5 עד 8 דקות. מחק כל רכיכה שלא נפתחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
רכיכה
ספגטי מיובש בקופסה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
בעזרת מלקחיים מוציאים את הרכיכה מהתבנית ושומרים. מתבלים את נוזל הבישול ב -2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים את נוזל הבישול של הרכיכה על הפסטה וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הרכיכה השמורה על גבי הפסטה ומגישים.