לינגוויני עם אגוזי מלך, שעועית ירוקה ופטה
לינגוויני עם אגוזי מלך, שעועית ירוקה ופטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 6 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פטה, שמן זית, לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה די טוב. נסו סלט שעועית ירוקה עם פטאן ואגוזי מלך, שעועית ירוקה עם אגוזי מלך, ו שעועית ירוקה עם אגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים אגוזי מלך לתבנית בגודל 10 על 15 אינץ ' ואופים בתנור 350 עד להזהבה מתחת לקליפות (שוברים אחד לבדיקה), 8 עד 10 דקות.
יוצקים מהמחבת. הגדל את טמפרטורת התנור ל -50
בינתיים, במחבת מכוסה 5 עד 6 ליטר על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 3 1/2 ליטר מים. מערבבים לינגוויני ומרתיחים, ללא כיסוי, עד שבקושי רך לנגיסה, 8 עד 10 דקות.
חתוך קצוות משעועית ירוקה; שוטפים ומנקזים שעועית. במחבת 10 על 15 אינץ', שלבו 1 כף שמן זית ושעועית ירוקה; מורחים רמה במחבת.
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל. צולים בתנור 500 עד שעועית ירוקה רק מתחיל חום, 4 עד 6 דקות.
בקערת הגשה גדולה שלבו שמן אגוזים, קליפת לימון וגבינת פטה.
מוסיפים פסטה, אגוזי מלך ושעועית ירוקה; מערבבים בעדינות. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל.
זיווג יין: סוביניון בלאן פריך או אלבריו, עם טעמים של לימון ומינרלים, הוא התאמה נקודתית ללימון והשעועית הירוקה בפסטה. פינו גרי מביא את העושר של שמן אגוז ואגוזים.